Mikä Needseeker?

Tervetuloa uudelle aikakaudelle, jossa ostaminen on nopeaa, helppoa ja vaivatonta

Näin konseptimme toimii:

1. Kartoitamme ostajien tarpeet ja niitä vastaavat palveluntarjoajat

Hae tai selaile palveluntarjoajia ratkaisuttain. Valitse kiinnostavimmat ja ota meihin yhteyttä. Varmistamme investointisi ja rekisteröimme sinut Needseeker-päivään.

2. Tapaamiset sovitaan sähköisessä palvelussamme

Tutustu päivään osallistuviin palveluntarjoajiin ja lähetä tapaamispyyntöjä kiinnostaville ehdokkaille. Tapaamiset ovat lyhyitä 11 minuuttisia kohtaamisia, joissa voitte evaluoida yhteensopivuutenne hankkeeseen.

3. Needseeker-päivässä ostajat ja palveluntarjoajat kohtaavat

Kun tapaamispyyntösi hyväksytään, voit hoitaa kaikki sovitut tapaamisesi Needseeker-päivässä yhdellä kerralla. Me hoidamme puitteet, sinun tulee vain saapua paikalle.

Esimerkki päivän kulusta

AAMUKAHVI

Aloita tehokas Needseeker –päiväsi herkullisella ranskalaisella kahvilla ja aamiaisella kahvilassamme joko itseksesi tai yhdessä kollegasi kanssa!

8:45

PÄIVÄN ENSIMMÄISET TAPAAMISET

Tunnissa ehdit tavata peräti neljä sinua kiinnostavaa palveluntarjoajaa. Olet etukäteen tutustunut yrityksiin sähköisessä tapaamispalvelussamme, joten tiedät heistä jo taustatiedot, sekä heidän tarjontansa.

9:00-10:00

TAUKO TAPAAMISISTA

Sinulla on hetki aikaa tapaamisten lomassa, joten päätät käydä valokuvauttamassa itsesi valokuvausseinällä ammattilaisen toimesta ja verkostoidut muiden kutsuvieraiden kanssa.

10:00

VERKOSTOITUMISTAUKO

Tapaat muita oman alasi ammattilaisia; vaihdat ajatuksia ja vertailet kokemuksiasi heidän kanssaan. Saat kollegoiltasi arvokasta tietoa eri ratkaisuista ja palveluntarjoajista hankintapäätöksesi tueksi!

10:15

TAPAAMINEN

Sinulla on vielä kaksi tapaamista jäljellä Needseeker –päivässäsi. Yksi tapaaminen vie vain vartin!

10:30

AIKAA LISÄTAPAAMISILLE

Päivän tapaamiset ovat nyt käyty! Löysit kuitenkin paikan päältä vielä lisää kiinnostavia yrityksiä, joita vielä haluaisit tavata. Voit varata helposti lisää tapaamisia kesken päivänkin sähköisen tapaamispalvelun kautta!

11:00

NEEDSEEKER –PÄIVÄ PAKETISSA

Olet päivän aikana ehtinyt tavata peräti kahdeksan sinua kiinnostavaa palveluntarjoajaa, saanut tukea hankintoihisi samassa tilanteessa olevilta kollegoiltasi, sekä verkostoitunut alasi ammattilaisten kanssa. Nyt voit palata jatkamaan työpäivääsi reppu täynnä uusia ideoita ja palveluntarjoajia hankintoihisi -vuoden tehokkain työpäivä!

11:45

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää, miten Needseeker palvelee sinua ostajana tai myyjänä. Ota yhteyttä, jos haluat yrityksellesi näkyvyyden palvelusta tai ilmoittautua Needseeker -tapaamispäivään. Meidät saa kiinni joko emailitse needseeker@managementevents.com tai chatista klikkaamalla alla olevaa painiketta.