Turvallisuusratkaisut

Moderni tapahtumakonsepti

Ei joutoaikaa

Tapahtuma koostuu ennalta sovituista 1-to-1 tapaamisista palveluntarjoajien kanssa. Kilpailutat hankkeesi hetkessä, osallistumisesi kestää yleensä vain noin kolme tuntia.

Maksuton

Tapahtumaan osallistuminen ei maksa mitään. Ilmoittaudu vain kutsuvieraaksi ja saavu paikalle tapaamaan ehdokkaita. Me hoidamme kaiken muun.

Verkostoidu

Verkostoidu ja valmistaudu tuleviin tapaamisiisi rennosti mahtavissa puitteissamme.

Management Events on suomalainen yritys, joka on järjestänyt ylimmän johdon kutsuvierastilaisuuksia, jo 20 vuoden ajan 11 eri maassa. Henkilöstömme koostuu yli 200 tapahtuma-alan ammattilaisesta ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Esimerkki päivän kulusta

AAMUKAHVI

Aloita tehokas Needseeker –päiväsi herkullisella ranskalaisella kahvilla ja aamiaisella kahvilassamme joko itseksesi tai yhdessä kollegasi kanssa!

8:45

PÄIVÄN ENSIMMÄISET TAPAAMISET

Tunnissa ehdit tavata peräti neljä sinua kiinnostavaa palveluntarjoajaa. Olet etukäteen tutustunut yrityksiin sähköisessä tapaamispalvelussamme, joten tiedät heistä jo taustatiedot, sekä heidän tarjontansa.

9:00-10:00

TAUKO TAPAAMISISTA

Sinulla on hetki aikaa tapaamisten lomassa, joten päätät käydä valokuvauttamassa itsesi valokuvausseinällä ammattilaisen toimesta ja verkostoidut muiden kutsuvieraiden kanssa.

10:00

VERKOSTOITUMISTAUKO

Tapaat muita oman alasi ammattilaisia; vaihdat ajatuksia ja vertailet kokemuksiasi heidän kanssaan. Saat kollegoiltasi arvokasta tietoa eri ratkaisuista ja palveluntarjoajista hankintapäätöksesi tueksi!

10:15

TAPAAMINEN

Sinulla on vielä kaksi tapaamista jäljellä Needseeker –päivässäsi. Yksi tapaaminen vie vain vartin!

10:30

AIKAA LISÄTAPAAMISILLE

Päivän tapaamiset ovat nyt käyty! Löysit kuitenkin paikan päältä vielä lisää kiinnostavia yrityksiä, joita vielä haluaisit tavata. Voit varata helposti lisää tapaamisia kesken päivänkin sähköisen tapaamispalvelun kautta!

11:00

NEEDSEEKER –PÄIVÄ PAKETISSA

Olet päivän aikana ehtinyt tavata peräti kahdeksan sinua kiinnostavaa palveluntarjoajaa, saanut tukea hankintoihisi samassa tilanteessa olevilta kollegoiltasi, sekä verkostoitunut alasi ammattilaisten kanssa. Nyt voit palata jatkamaan työpäivääsi reppu täynnä uusia ideoita ja palveluntarjoajia hankintoihisi -vuoden tehokkain työpäivä!

11:45

Needseeker Turvallisuusratkaisut sisältää:

 • Kulunvalvonta- ja työajanseurantaratkaisut
 • Hälytys- ja murtovalvontajärjestelmät
 • Paloturvallisuuden ratkaisut
 • Kamerat ja valvontaratkaisut
 • Turvallisuuden konsultointi
 • Työturvallisuus
 • Turvallisuuden työvaatteet ja varusteet
 • Muut turvallisuusratkaisut
 • Lukitusratkaisut
 • Turvallisuuden koulutusratkaisut
 • Vartiointi-, aula- ja hälytyskeskuspalvelut

"Turvallisuudesta vastaavien ohjauskeskus. Sisältä löytyy kokonaisratkaisuita kamera- ja kulunvalvontaan niin rautaan kuin softaan. Työturvallisuuskoulutuksia, pelastussuunnitelman laatimista ja paloturvallisuuden ratkaisuita laadukkaan arjen puolesta. Tarpeen mukaan paikalla on myös vartiointi- ja järjestyksenvalvontapalvelut turvaamaan päivän ja yön. "

Katso tunnelmia Needseekeristä

Kysyttävää?

Tahdotko kuulla miten Needseeker palvelee sinua ostajana? Kerromme mielellämme lisää! Meidät saa kiinni joko emailitse needseeker@managementevents.com tai chatista klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Turvallisuusratkaisut Ilmoittautuminen